ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ & ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΩΜΜΑΤΟΣ

Ενδιαφέρεστε να αλλάξετε το εξωτερικό χρώμα του σκάφος σας άμεσα και με λιγότερο κόστος από αυτό της κανονικής βαφής;

Οι μεμβράνες βινυλίου είναι μία ευρέως αποδεκτή και προτιμητέα λύση για το ντύσιμο σκαφών. Το ντύσιμο σκάφους δεν αναφέρεται απαραίτητα στην κάλυψη της πλήρους επιφάνειας του αλλά και στην επικάλυψη συγκεκριμένων επιφανειών της προτίμησής σας.

Υπ’ όψιν ότι ταυτόχρονα με την αλλαγή χρώματος του σκάφους, προστατεύεται και ηεπιφάνειά  του από τις μικροεκδορές και την φθορά που προκαλεί η αλμύρα. Με αυτόν τον τρόπο περιορίζονται σημαντικά και τα έξοδα συντήρησής του!

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ & ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ

Αλλάξτε ριζικά την εσωτερική όψη του σκάφους σας αποδίδοντάς του το προσωπικό σας ύφος και στυλ. Με το πέρασμα του χρόνου οι εσωτερικές επιφάνειες του σκάφους σας φθείρονται επομένως θα ήταν καλό να αντικατασταθούν.  Συγκεκριμένα, για το ντύσιμο του εσωτερικού μέρους του σκάφους σας υπάρχει η δυνατότητα χρήσης εξειδικευμένων μεμβρανών φινιρίσματος και υφής, όπως για παράδειγμα κόκκοι μαρμάρου, ανάγλυφο-ξύλο, δέρμα, μετάξι, χρώμιο, άνθρακα, σατέν, περλέ. Όλες οι μεμβράνες ντυσίματος, σε αντίθεση με τις βαφές χρώματος μπορούν να εφαρμοστούν σε ποικίλες επιφάνειες όπως  σε έπιπλα, φωτιστικά, πάνελ τοίχου, πόρτες, σκάλες, εναέρια πάνελ, ντους, επίπεδες επιφάνειες και όπου αλλού επιθυμείτε.

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ

Η εφαρμογή αντηλιακών μεμβρανών στα παράθυρα σκαφών συνιστάται για αρκετούς λόγους. Οι αντηλιακές μεμβράνες ενεργούν ως παθητικά φίλτρα για το εσωτερικό μέρος του σκάφους σας και το προστατεύουν από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Η Foiltech σας παρέχει μεμβράνες μόνο υψηλής ποιότητας που επιφέρουν κάλυψη  σε ποσοστό 99,9% της UVA & UVB ακτινοβολίας. Είναι σημαντικό ότι οι αντηλιακές μεμβράνες προστασίας συνιστώνται από το Ίδρυμα Καρκίνου του Δέρματος ως μέρος μιας συνολικής φροντίδας του ανθρώπινου δέρματος.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Οι επιφάνειες των σκαφών, λόγω της μεγάλης έκθεσής τους στον ήλιο αλλά και στο θαλασσινό νερό, φθείρονται πιο εύκολα. Η επικάλυψη του σκάφους σας με μεμβράνες προστασίας, το προστατεύει από την φθορά και τις μικροεκδορές  διατηρώντας την αξία του αλλά και μειώνοντας τα πάγια έξοδα συντήρησής του. Η εφαρμογή και η αντικατάσταση των μεμβρανών προστασίας γίνεται εύκολα και προσεκτικά από τους ειδικούς της Foiltech χωρίς την ύπαρξη υπολειμμάτων και ζημιών στην αρχική επιφάνεια.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΥΑΛΙΣΜΑ

Μπορείτε να εξασφαλίσετε λάμψη και μοναδικότητα στο σκάφος σας με το γυάλισμα της εξωτερικής του επιφάνειας. Εκτός όμως από την κομψή όψη, το εξωτερικό γυάλισμα αφαιρεί οξειδώσεις και φθορές που έχουν προκληθεί από την πολυετή έκθεση του σκάφους σας. Η καταρτισμένη ομάδα της Foiltech χρησιμοποιεί μόνο υψηλής ποιότητας αλοιφές και υλικά, αποσκοπώντας στην πλήρη ικανοποίησή σας με ένα άκρως επαγγελματικό και λεπτομερές αποτέλεσμα.

Ο βιολογικός καθαρισμός γίνεται με αναρρόφηση υγρών και στερεών σωμάτων από τις επιφάνειες και ταυτόχρονη χρήση ειδικών συσκευών και καθαριστικών, αποσκοπώντας στον βαθύτερο καθαρισμό του εσωτερικού του σκάφους σας. Όσο σημαντικό είναι για το σκάφος σας άλλο τόσο είναι και για την προσωπική σας υγεία, καθώς με τον βιολογικό καθαρισμό σκαφών απομακρύνονται τα βακτήρια κι άλλου είδους επιβλαβείς μικροοργανισμοί. Όλα τα καθαριστικά που χρησιμοποιούνται είναι υποαλλεργικά και φιλικά για το περιβάλλον.