ΣΧΕΤΙΚΑ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η Foiltech, premium wrapping company, ιδρύθηκε το 2010 από τον Αλέξανδρο Καρανίκα και τον Αλέξιο Γεωργιάδη, επαγγελματίες με γνώση και πιστοποίηση στις εφαρμογές του wrapping με εκπαίδευση στη Γερμανία από την Intax, μία από τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως στο χώρο.

Η εξειδίκευση και η πολυετής εμπειρία στο χώρο, η συνεχής ενημέρωση και παρακολούθηση όλων των εξελίξεων στην παγκόσμια σκηνή του yacht wrapping έχει κερδίσει τα εύσημα των Γερμανών συνεργατών μας, οι οποίοι μας βράβευσαν ως μία από τις καλύτερες πανευρωπαϊκά εταιρίες στο χώρο του wrapping.

Οι βασικές υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι το Εξωτερικό Φινίρισμα, η Αλλαγή Χρώματος, το Εσωτερικό Φινίρισμα, οι Μετατροπές Εσωτερικού Χώρου, η Κάλυψη Παραθύρων, η Προστατευτική Κάλυψη Επιφανειών και πολλά άλλα. Με πολλά πλέον χρόνια εμπειρίας είμαστε δίπλα σας για τη φροντίδα και τη περιποίηση του σκάφους σας

Στο εξουσιοδοτημένο κέντρο εφαρμογής της Foiltech θα βρείτε επίσης αντηλιακές μεμβράνες  , προιόντα περιποίησης αυτοκινήτου, αυτοκόλλητα επικάλυψης και οποιοδήποτε αξεσουάρ ζητήσετε για το όχημά σας, ενώ αναλαμβάνουμε να ξανακάνουμε το χρώμα και τα φανάρια του αυτοκινήτου σας καινούργια.